Tillverkning i rostfritt och aluminium

Söker ni efter ett bolag som kan hjälpa er med större eller mindre projekt i rostfritt eller aluminium? Då kan det vara en god idé att besöka http://gspprod.se/, ett mekaniskt tillverkningsföretag som skapar, utformar och skissar i aluminium och järn, men också rostfritt och syrafast.

Företaget strävar efter optimala lösningar och arbetar därför flexibelt för att varje enskild kund ska bli nöjd med resultatet. Alla konstruktioner håller god kvalité och levereras säkert. Allt tillverkas omsorgsfullt och med ett stort miljötänk.

Storköksutrustning eller kompostmaskiner?
Det som tillverkas och efterfrågas allra mest inom företaget är storköksutrustning och kompostmaskiner. Dessa produkter produceras och levereras till kunder över hela världen. Men givetvis finns det ett stort utbud av andra produkter som kan tillverkas, både i större och mindre serier.

Man kan beställa allt från restaurangspisar och spiskokerier till rostfria bänkar, värmeskåp och tallriksdispensrar. Något alla företag med storkök har behov av! Företaget kan också producera kompostmaskiner, räddningsstegar och flottar. Förutom utformning av produkter, erbjuder de tjänster som involverar pulverlackering, legotillverkning, betning av rostfritt och elförzinkning.

En maskinpark med flera möjligheter
Företaget erbjuder både en stor mängd tjänster likväl som produkter till sina kunder. De tillverkar med kunden i åtanke för att ge er den bästa möjliga lösningen som löser era behov. Tack vare en stor maskinpark och kompetenta medarbetare finns möjlighet till flera utföranden av olika slag. Företaget är både certifierade för HETA-arbeten men har också ett miljöcertifikat.

Ett flexibelt företag som hjälper andra företag att leverera i både rostfritt och aluminium!